Официален туристически портал на Община Банско. Туристическа информация за Банско, кутурен афиш.

Bansko summer 2024 plakat

Bansko Ski Mania

Нашето ски училище предлага уроци по ски и сноуборд за всички възрасти и нива на каране. Независимо дали сте на 5 или 65 години, напълно начинаещ или карате ски от години, инструкторите в нашето ски училище ще се погрижат да преживеете прекрасни и незабравими моменти по пистите над Банско.

Сноуборд инструкторите ни предлагат съвети и обучение както за начинаещи, така и за напреднали фрийстайл сноубордисти. Независимо от Вашите възможности и стандарти ние Ви гарантираме, че ще подобрим уменията Ви. Гарантираме Ви също така, че ще преживеете незабравими моменти!

Специализирали сме обучението единствено в малки групи или индивидуално обучение, гарантирайки личен подход и по-бързо и точно усвояване на ски и сноуборд техниките.

Групово ски училище:
Групите са малки. Те се провеждат всеки ден през зимните месеци и са отличен и икономичен начин за усвояване на нови умения в забавна и социална обстановка. Груповото обучение е достъпно всеки ден, за всеки скиор или сноубордист.

Индивидуално ски училище:
Индивидуалните курсове са предназначени основно за максимално използване на потенциала Ви чрез наблягане на индивидуалните Ви умения, цели и възможности.
Възползвайте се директно от персонализираните съвети на инструктора Ви, придобивайки увереност да преодолявате все по тежки и трудни терени, наслаждавайки се на подобрените си умения.
Друга възможност е да наемете индивидуален инструктор не само за Вас, но и за Вашите приятели или семейство, и с изненада ще установите колко лесно и забавно е заедно да се спускате по заснежените склонове.

Инструкторите ни са високо квалифицирани ски учители, владеещи английски, немски, руски и гръцки език. С тяхна помощ Вие ще се насладите на конвенционална или карвинг техника, независимо дали сте начинаещи или напреднали. 
Инструкторите ни са подбрани не само поради техните умения и търпеливост, но и поради тяхната страст към спорта и желанието им да я предадат на Вас.

Адреси: гр. Банско, ул. "Пирин" №92A / гр. Банско, ул. "Пирин" №113

тел.: 0888 788 859, 0878 676 012

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.banskoskimania.com