Официален туристически портал на Община Банско. Туристическа информация за Банско, кутурен афиш.

Bansko summer 2024 plakat

Bansko Ski Mania

Нашето ски училище предлага уроци по ски и сноуборд за всички възрасти и нива на каране. Независимо дали сте на 5 или 65 години, напълно начинаещ или карате ски от години, инструкторите в нашето ски училище ще се погрижат да преживеете прекрасни и незабравими моменти по пистите над Банско.

Инструкторите ни са високо квалифицирани ски учители, владеещи английски, немски, руски и гръцки език. С тяхна помощ Вие ще се насладите на конвенционална или карвинг техника, независимо дали сте начинаещи или напреднали. 
Инструкторите ни са подбрани не само поради техните умения и търпеливост, но и поради тяхната страст към спорта и желанието им да я предадат на Вас.

Нашият гардероб е оборудван с над 450 чифта ски и сноуборд. Предлагаме екипировка под наем за всички възрасти от водещи световни марки. Ски екипировката редовно се обновява със световните тенденции в ските и ежегодно се закупуват нови модели ски и обувки.

Предлагаме пълна ски и сноуборд екипировка под наем за всички възрасти на следните марки: Rossignol, Salomon, Dynastar, Head, Lange, Atomic, Alpina.

 

Адреси: гр. Банско, ул. "Пирин" №92A / гр. Банско, ул. "Пирин" №113

тел.: 0888 788 859, 0878 676 012

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.banskoskimania.com

Още в тази категория: « Ски гардероб ПИРИН СНОУ БАНСКО