Официален туристически портал на Община Банско. Туристическа информация за Банско, кутурен афиш.

Bansko summer 2024 plakat

ЛАБОРАТОРИЯ ЗА PCR

Лабораторията  обслужва жителите и гостите на гр.Банско, както и участници в състезанията в зимните спортове. Тя е филиал на тази в реномираното частно лечебно заведение за доболнична помощ ДКЦ „Неоклиник“, която е лицензирана като референтна за тестове за Covid -19.

Лабораторията разполага  и с антигенни тестове, като изследването с тях ще бъде на преференциална цена, в която не влиза стойността на  теста, а само за манипулацията. От тези тестове ще могат да се възползват работодатели от общината за извършване на изследване на служителите им в случай на необходимост. Отпускането на тестовете ще става след предварителна заявка, депозирана в Общинската администрация Банско. Повече информация относно заявките може да бъде получена в Общинска администрация на телефон 0749/88625.

Необходимата информация относно извършваните тестове и манипулации в лабораторията може да получите на телефон 0877 761 201.

Лабораторията е оборудвана с висок клас техника и апаратура, която дава възможност пробите да бъдат изследвани на място.
 
Лабораторен лекар е д-р Галина Цонева, специалист с дългогодишна практика в Германия, а вирусолог е д-р Валентина Ковальова.

Освен за коронавируси, лабораторията има възможност да извършва пълни клинични изследвания.


Адрес: Кръговото кръстовище  на ул.„Иконом Чучулайн” и ул.„Цар Симеон”

Телл.: 0877 761 201

Работно време: Понеделник - Събота: 8:00 ч – 15:00 ч         

Още в тази категория: « Лекарски кабинети Интернет »