Официален туристически портал на Община Банско. Туристическа информация за Банско, кутурен афиш.

Bansko summer 2024 plakat

Пейнтбол

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ПЕЙНТБОЛА! 

Банско и ИМИ Спортс предлагат голямото разнообразие от активни пейнтбол приключения. Несравним избор от пейнтбол игри за аматьори и пейнтбол за деца и различни стилове тиимбилдинг програми с пейнтбол предназначени да отговорят на всички вкусове, възраст и бюджет. 

Какво е Спортен пейнтбол?

Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветве и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н.бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м., kоето задължително се обгражда с мрежи. 

Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.  ВИДЕО

Ние сме сигурни, че ще откриете най-подходящото приключение в зависимост от вашите собствени желания. Нашите експерти инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери. Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.

ПЕЙНТБОЛ В ГОРА

Можете да се насладите на пейнтбол игри за аматьори и деца на три специално подготвени горски терена в Банско , до Пирин Голф и Катарино. Предлагаме ви да направите заедно с нас първите стъпки в пейнтбол спорта. Ще научите основни неща от професионалния пейнтбол, инструкции за безопастност, начини на придвижване, тактика и работа в екип.

Пейнтболът е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като: наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите, решителност.

Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

Елате и ще разберете, че наистина сте се нуждаели от това ново за вас предизвикателство! 

ПЕЙНТБОЛ ТИЙМБИЛДИНГ

Тиймбилдинг програми с пейнтбол на три специално подготвени горски терена в Банско, Пирин Голф и Катарино. Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата по която изграждаме нашите тиймбилдинг програми, който персонализираме според вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа под стрес, изненада и творчество. Съвместно с BTour все по често съчетаваме пейнтбол тиймбилдинга с други активности като:

АТВ, езда, въжен тролей, стрелба с лък, арбалет и въздушен пистолет, ориентиране.

ПЕЙНТБОЛ С ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ БУНКЕРИ

Тиимбилдинг турнири по спортен пейнтбол за аматьори, при тях е необходимо изграждане на специален терен с надуваеми турнирни бункери, ограждане със защитни мрежи и професионални рефери и инструктори  

Този вариант на турнири е най-подходящ за голям брой участници.

Предимства:

• Подходящи за големи групи 200+ 

• Игрите са бързи и всички имат възможност да гледат игрите зад защитните мрежи.

• Игрището може да бъде изградено където пожелаете. - София, Варна, Бургас, пред хотела в който сте отседнали.

• Надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от спъване или подхлъзване до минимум 

Още в тази категория: « Скално катерене Off Road преходи »