Официален туристически портал на Община Банско. Туристическа информация за Банско, кутурен афиш.

One Love Tour 2019

В град Банско, стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели,  няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от „Междинна станция“ и „Иноватива Груп“, със съдействието на Община Банско и „Юлен“ АД.

Сутрешната програма е посветена  на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата  и помежду си.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят от близо с характерните за региона местни  традиции и занаяти и ще се потопят в  магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.

Едни от най-известите изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева и др.

Очакваме Ви, на 20-ти юли в град Банско, заедно да дадем старт на фестивала One Love Tour 2019!