Официален туристически портал на Община Банско. Туристическа информация за Банско, кутурен афиш.

Bansko summer 2024 plakat

Обецанова Механа

 Гр. Банско, пл. Възраждане 1

Телефон за резервации: 0878 317 555, 0878 555 611, 0889 213 337

 

Обецанова Механа се намира точно в центъра на град Банско, непосредствено до културно-историческият паметник - черквата Света Тройца.

Механата е една от най - старите и просторни механи, с прекрасна градина гледаща към църквата. Внимателно подбраните старинни предмети и декоративни украси, ще ви пренесат в една уникална атмосфера, характерна само за курортният град Банско.

Заобиколени от грижите на професионално обучените сервитьори , в компанията на най - близките си приятели, ще се порадвате на поредната незабравима банска вечер. Панорамно разположената камина, предоставя възможността гостите да усетят и да се насладят на прясно изпечените мезета.

Обецанова механа предлага и автентичен оркестър - Бански Мерак, който ще ви поднесе настроението, от което се нуждаете, за да се насладите на прекрасните гозби приготвени специално за ВАС !

Предлага се богат набор от дивечови деликатеси, печени агънца и прасенца изключително вкусни съчетани с някое подбрано вино от голямата колекция. На разположение на гостите са и няколко вина собствено пройзводство с изключителен вкус и аромат, специално за ценители.

При нас можете още да опитате от традиционните бански специалитети, като капама и чумлек. Месните гозби са едни от най - търсените, но като отговорни механджии, предлагаме богат избор на вегетариански храни.

 

Обецанова Механа - когато качеството и отношението са от значение

 

 

Още в тази категория: Механа Мацурев хан Банско »